Nova Futura Zrt. 001 (Free WiFi) 50 kW charging location

Nearest Address:
Ady Endre út 125.
Nagyfüged
Heves megye
3282
Hungary

+36 30 555 8892
General Information:

Okostelefon, internet hozzáférés és bankártya is kell hozzá. Ingyenes WiFi hálózat neve / Free Wifi network name: Nova Futura Nagyfüged Jelszó/Password: Futura001 A töltés menete: 1. Kérjük parkolja le biztonságosan és kapcsolja ki autóját. Bekapcsolva felejtett autó nem veszi fel a töltést. 2. Válassza ki a bal oldali nyomógombok segítségével autója töltőcsatlakozóját. (Pl.: CHAdeMO) 3. Győződjön meg arról, hogy a töltőfej belseje tiszta, nem költözött bele rovar, nem tömődött-e el valamivel. 4. Csatlakoztassa a kiválasztott töltőfejet autójához. Nyomja egy határozott mozdulattal ütközésig a töltöpisztolyt autója aljzatába. Egy esetleges helytelen csatlakozás okozhatja a töltés indításának meghiúsulását. 5. Nyomja meg a "Start" gombot. 6. Olvassa le okostelefonja segítségével a képernyőn megjelenő QR kódot. iPhone készülékek a kamerájuk segítségével felismerik a QR kódot, Androidos készülék esetén le kell tölteni a Google Play áruházból egy tetszőleges QR kód olvasó alkalmazást. 7. Nyissa meg a QR kód által felkínált weboldalt. 8. Erősítse meg, hogy a kiválasztott töltőfej helyesen csatlakoztatva van autójához. 9. Adja meg számlázási adatait. (Mentse el az adatokat az űrlap alján egy jelszó megadásával és a jövőben nem kell újra begépelnie őket. 10. Válassza ki a maximális összeget, amennyiért tölteni szeretne. (Az Ön által kiválasztott összeget zároljuk számláján. Ha ennél kevesebbért tölt, a különbözetet felszabadítjuk és csak a pontos összeget vonjuk le, amelyről számlát állítunk ki. A számlát az Ön által megadott e-mail címre elektronikusan küldjük meg a töltés befejezését követően. Ha töltés közben eléri az előre beállított keretösszeget, a töltés automatikusan leáll. Ha a számláján nem áll rendelkezésre a kiválasztott keretösszeg, a töltés indítása elutasításra kerül. Ez esetben használjon másik bankkártyát, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat.) 11. Az "Árak" képernyő megtekintését követően kattintson a "Tovább" gombra. 12. Adja meg bankkártya adatait. Elmentésük esetén az adatokat a Barion tárolja. 13. Ismerje meg és fogadja el Általános Szerződési feltételeinket, majd kattintson a "Fizetek" gombra. 14. A töltés elindul. Telefonja képernyőjén figyelemmel kísérheti a töltéssel kapcsolatos legfontosabb adatokat. A töltés leállítása: A töltés befejezéséhez nyomja meg a "Stop" gombot. A töltés véget ér és rendszerünk számlát küld Önnek a korábban megadott e-mail címére. Az indításkor zárolt, de fel nem használt összeget felszabadítjuk, néhány órán belül ismét megjelenik bankszámláján. Kérdés vagy hiba esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36305558892 - es normál díjas telefonszámon! Köszönjük, hogy nálunk töltötte autóját! További kellemes utazást kívánunk! Nova Futura Zrt.

This charging location has not been recently verified and you should not rely solely on this information for journeys.

If you have visited this charging location recently please confirm that the information is accurate by adding a Comment or Check-In.

If the details are inaccurate please edit them.

Number Of Stations/Bays: 3
Usage: Public
Usage Cost: 90 Ft/kWh + 10 Ft/min
Operational Status: Operational
Latitude: 47.690542591677485
Longitude: 20.105240719089807
OCM Ref: OCM-133948
Access Information:

Az M3-as autópálya Nagyfüged lehajtójától (90-es csomópont) 2 km-re, 2 percre található a település irányában bal oldalon az első ház előtt a szántóföldön. The M3 motorway is located 2 km from the Nagyfüged exit (junction 90), 2 minutes in the direction of the settlement on the left in front of the first house in the field. Ingyenes WiFi hálózat neve / Free Wifi network name: Nova Futura Nagyfüged Jelszó/Password: Futura001

Network/Operator

(Business Owner at Location)

Data Provider:

Open Charge Map Contributors http://openchargemap.org

Data License:

Licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)

Data Quality Report


Data Quality Score: 90 out of 100
  •   User Feedback - No recent user verification.
  •   User Feedback - Has comments or check-ins
  •   User Feedback - Has photos
  •   Data Completeness - Usage Type Known
  •   Data Completeness - Operational Status Known
  •   Data Completeness - Equipment Details Present

CCS (Type 2)

Operational
1 Present
OCM-CN-187438
50 kW DC
450 V
120 A

CHAdeMO

Operational
1 Present
OCM-CN-187439
50 kW DC
450 V
120 A

Type 2 (Socket Only)

Operational
1 Present
OCM-CN-187440
22 kW AC (Three-Phase)
400 V
32 A

Add your own comment/check-in for this location:

Sign In
Rating: 5 out of 5 [ General Comment , Charged Successfully ]

To start charging your electric car, you need a smartphone with internet access, a QR code reader application and a banking card. Az elektromos autó töltés elindításához szükség van okostelefonra internet eléréssel, QR kód olvasó alkalmazásra és egy bankkártyára.

http://novafuturazrt.hu/ Comment by Jegesjeles 10/31/2019 3:14:49 AM

Other Charging Locations

There are 2 matching results

Gyöngyös, AVIA benzinkút
  1

Szurdokpart u. 78
Gyöngyös
Heves-megye
3200
Hungary
View
9.38 Miles
Public
Operational
Level 2 : Medium (Over 2kW)
Type 2 (Socket Only)

Gyöngyös, Kármán József utca - e-Mobi
 

Kármán József u. 4.
Gyöngyös
Heves
3200
Hungary
View
10.33 Miles
Public
Operational
Level 3: High (Over 40kW)
CHAdeMO

Upload your own photos for this location: Sign In

Uploaded by Jegesjeles on 2019-11-20

The electric car charging station is available non-stop every day of the year. Az elektromos autó töltőállomás az év minden napján, non stop elérhető.

Uploaded by Jegesjeles on 2019-10-31